Håll en tyst minut för de bilister i Högsby som tvingas avstå hela fem decimeter till förmån för cyklister och gående

Min dotter Bella och jag åkte under helgen ut i naturen, jag med lådcykeln och hon på sig egen, för att tända en eld; så att vi i andakt kunde hålla en tyst minut för de stackars bilister i småländska Högsby som kommer få släppa till hela fem decimeter till förmån för gående och cyklister när gamla Tingebron renoveras senare i vår.

IMG_4926

Att det idag är rent livsfarligt för de som väljer att ta sig över bron med ren muskelkraft verkar väga rätt lätt för kritikerna.

Se inslaget på svt här.

/DS

 

Det här inlägget postades i Annat av david. Bokmärk permalänken.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.