Värsta julklappen – ett nattlinne med små fula bilar

Syrran drygade sig med mig och gav min dotter Bella ett nattlinne fullt med små fula bilar i olika färger, på julafton.

Jag ”råkade” visst glömma det hemma hos föräldrarna i Småland där vi firade jul.

Men något som jag däremot tog med mig, som jag fick i kompensation för det smaklösa bilnattlinnet, var en cykel-lunchlåda.

Frågan blir då: Kan man kompensera upp ett vedervärdigt bilnattlinne med en lunchlåda med cykelmotiv? Väger det upp systers nidingsdåd? Ska hon få gå ostraffad?

Spörsmålen skall noga begrundas under kvällen.

/DS

 

Det här inlägget postades i Annat av david. Bokmärk permalänken.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.