Allt och alla på cykeln

På morgonen idag så ändrades planerna en aning. Istället för att lämna/hämta så körde vi allt på en gång.

Så kl 04:35 idag på morgonen så åkte vi mot centralen med en barnvagn, en bilbarnstol, två ryggsäckar och en resväska. Hanna och Bella satt på pakethållaren och jag fick äran att styra det mäktiga lasset.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.