En kombinerad tåg och cykelutflykt med min Brompton

I helgen bär det av till småland på fest, i dagarna tre. Närmare bestämt Ekeberg. Det ligger ca tre mil utanför Tranås. Dit går ingen kollektiv trafik. Men man kan ta tåg till Tranås och cykla resten.

Pump, punkteringskit, toagrejor, tjock-tröja, 2 par jeans, jeanshorts, kallingar, strumpor, badbyxor, 3 t-shirts, 2 flaskor ekologiskt vin, drickaflaska, liggunderlag, sovsäck, tält, cykelverktyg, nycklar, iphone + laddare, kamera och kavaj.

Inga problem. Har faktiskt lite plats över. Min nya sadelväska från Carradice är grym. Man kan spänna fast packning på väskan.

Mot småland!

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.