Trött på kängor som går sönder…

Efter att i några år köpt vinterkängor som hållt högst två år så har jag nu införskaffat ett par Lundhags. Nypris är 2400:- men jag fick dem för nästan halva priset på tradera. Bara använda nån gång. Jag lägger gärna mycket pengar på kläder/prylar som håller och t.o.m. blir bättre med tiden. Har fått höra att ett par Lundhags kan hålla minst tjugo år och om något skulle gå sönder kan man oftast få det fixat.

20120122-142244.jpg
Tidigare har jag lagt nån tusenlapp på kängor som snabbt slitits ut. Det är nästan alltid billigare att betala mer och få ökad livslängd, i vad man än konsumerar, och sist men inte minst; bättre för planeten.

/DS

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.