TEDxCopenhagen – Mikael Colville-Andersen – Why We Shouldn’t Bike with a Helmet – YouTube

Om nån skulle ha missat denna intressanta föreläsning av dansken Mikael Colville-Andersen, om att bära hjälm eller inte.

TEDxCopenhagen – Mikael Colville-Andersen – Why We Shouldn’t Bike with a Helmet – YouTube.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.