Kollegan betalar en slant för sina två…

Min kollega betalar mycket för sina bilar…

I fikarummet, på skolan där jag jobbar, berättade en förtvivlad kollega just att han har räknat ut vad hans två bilar kostar per år. Enligt hans uträkning betalar han sammanlagt med värdeminskning och allt tvåhundratusen om året.

Då har han en bit och pendla och även hans fru, men man blir ju ändå mörkrädd.

DS

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.