Imorgon smäller det – årets första Critical Mass

 
Från Critical Mass på FB…
 

Håller du med om detta så låt oss mötas upp på Medis kl 17:30. Själv kommer jag att försöka cykla i täten med vår lådcykel (kan innebära vissa problem).

Det är dags att ta ställning och visa var man står. Inte bara i bloggosfären utan också IRL.

Mer om CM.

/DS

 

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.