Mot Köpenhamn

image

 

image

 

Nu drar vi till Danmark. Vikcykeln och Bella i lådan, mot T-Centralen. Lådcykeln låser vi vid stationen, sen tar jag och Bellan tåget till Nässjö. Bella blir där hämtad av farmor, Hanna kommer med tåget efter, som jag hoppar på, och vi får en välbehövlig dansk barnfri weekend, med vikcyklar och allt.

Underbart!

/DS

 

Detta inlägg är publicerat under Annat av david. Bokmärk permalänken.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.