cykeln snabbast!

I tisdags avgjordes det:Cyklisten är snabbast i Stockholmstrafiken. Fyra pendlare på olika färdmedel tävlade om vem som kunde ta sig fortast från Stadshuset till Ekerö centrum. Det var Folkpartiet som arrangerade loppet, i protest mot långa buss- och bilköer i stan. Det visade sig att varken bil, båt eller buss kunde slå cyklisten som tog sig genom stan till Ekerö på 47 minuter. Näst bäst var bilen på 54 minuter, bussen tog 62 minuter och långsammast var båten på 68 minuter från Stadshuset till Ekerö.

Stockholm City 7/9Reflektion: Är förvånad över att det var Folkpartiet som stod för testet. Låter mer som Miljöpartiets initiativ.

Detta inlägg är publicerat under Annat av david. Bokmärk permalänken.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.