Lådvikcykelmetoden – den är bra den

Alltså det här med att kunna hämta upp barn och vuxen och cykla från platsen, inte tvingas flanera för att sällskapet råkar va cykellöst, det är fint det.

Förse en cykellös med en cykel enligt lådvikcykelmetoden, så slipper du tvingas tråkgå.

20140615-124528-45928841.jpg

 

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.