Nya stolen på plats

Som jag tidigare nämnt så fungerade inte cykelbarnstolen så bra på bänken i cykeln. Bella var jätteglad att sitta på bänken men det blev problem när hon somnade och huvudet föll ner. Detta är kanske inte den nättaste lösningen men hon sitter riktigt bra. Bilbarnstolen knycker tyvärr mycket av utrymmet men hon är nöjd både som vaken och sovande så det här får bli lösningen tills hon är gammal nog att sitta på bänken.

 

 

Det här inlägget postades i Annat av david. Bokmärk permalänken.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
 • Mcarlborg

  tack för en trevlig blogg den har bidragit till mitt beslut att skaffa en lådcykel och valet föll på en svensktillverkad (gamla enskede lådcyklar)2 hjulig lång modell med plats för upp till 3 barn och med elmotor för de kämpigaste backarna (är bosatt i Dalarna med precis som det låter massor av dalar och backar :) fortsaätter följa din blogg tack för inspirationen :)

 • david

  Klokt val med tvåhjuligt och elmotor. Vi fixar mindre backar jättebra med vår men får kämpa rejält i mördarbackar. Det blir nog elmotor lite längre fram för oss också. Jag känner till att det börjat tillverkas lådcyklar i enskede. Spännande och se hur nöjd du blir med ditt köp. Du är jätte välkommen att skriva ett gästinlägg om den, om du vill. Hör av dig när du fått hem den vet ja!

  • Mcarlborg

   leverans beräknas till början på juni men visst skriver jag gärna ett gästinlägg om mina intryck av cykeln :)

 • Pingback: Ny sovplats | livutanbil.se()

 • Pingback: Jamie()

 • Pingback: tyrone()