Fläska av sig med hjälp av lådcykel

Efter att varit i Småland, hos föräldrarna, över helgen har man fläskat på sig en del efter alla läckerheter man serverats där.

Har precis inlett ett litet träningsprojekt som jag hoppas kommer att slå två flugor i en smäll. Bella klagar ofta på att cykelturen är för kort, när vi kommit fram till dagis – men inte idag.

Jag har nämligen – med början idag – börjat köra ett litet träningspass genom Hagaparken med Bella i lådan innan dagis. 4 – 5 km i ganska högt tempo (det är en del backar) ska få några kilo att ta farväl från kaggen är det tänkt.

Man hör fåglarna kvittra och man känner att man fått en bra start på dagen med ett ”lådcykelpass” genom den vackra parken.

/DS

 

 

Det här inlägget postades i Annat och märktes , , av david. Bokmärk permalänken.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.