Slocknade på väg hem från Skansen

Vi har varit på Skansen under dan. Bella har varit jättelycklig och sprungit fram och tillbaka mellan älgar, sälar, björnar och kossor.

Efter 3 minuter i lådan, på vägen hem, somnade hon på sin nya sovplats!

 

Det här inlägget postades i Annat och märktes , av david. Bokmärk permalänken.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.