Krav på plats för cykel när SL köper nya t-banevagnar – DN.SE

Artikel i DN ger hopp om att i likhet med många andra europeiska huvudstäder få ta med cykel på tunnelbanan. Sossar emot förslaget. Läser man kommentarerna så verkar lika många vara för som emot. Tur att man kör ihopfällbart.

Krav på plats för cykel när SL köper nya t-banevagnar – DN.SE.

/DS

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.