Tuffa tider…

Det är en utmaning att cykla till jobbet dessa snöiga dagar. Min ihopfällbara går inte använda när det är så här extremt. Det är som en snökatapult som fullständigt bombaderar drev och kedja. Inte ens gaffatejp hjälper. Det fick bli min gamla minicykel dagen till ära.

20120215-152211.jpg
Helt omöjlig att få upp nån vidare hastighet på men pålitlig.

Jag började småsvära för mig själv när jag upptäckte att cykelvägen inte var skottad. Jag blev tvungen att leda cykeln en bit.

20120215-152445.jpg
Knappt hade jag slutat förbanna politiker som skiter i vintercyklare förrän jag ser en plogbil jobba hårt med att få bort snön från cykelbanan.

20120215-152643.jpg
Humöret blev bättre och cykelturen riktigt angenäm. Vintercykling funkar bra även såna här dar sålänge det plogas för oss. Men nu får det gärna bli vår!

/DS

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.