Flyga med en Brompton

Flyga med en Brompton

Sitter här på kulturskolan på min lunchrast och är ganska frustrerad. Som jag tidigare skrev var jag på Myrorna vid sveavägen med ett nytt lass från förrådet. Där får jag se en stor resväska som precis verkar räcka till för att få med min Brompton till Frankrike nästa vecka. Helt perfekt storlek verkar den att vara. Jag ringer hem till Hanna så att jag kan få det exakta måttet på min cykel. 55 cm på höjden, om man tar loss sadelstolpen, blev svaret. Resväskan var 53 cm…Två centimeter fattades det. Himla otur. Jag har varit och letat i säkert 10 second hand-butiker den här veckan men aldrig hittat nåt som ens varit nära att funka.

Men skam den som ger sig. Har funderat på en hockeytrunk. De är gigantiska. Med vaddering skulle det kanske bli bra. Ett annat tips jag fått är att thailändska företaget Vincita gör billiga och hållbara rullväskor för Brompton.

Verkar precis som Bromptons egen B-bag, lite onödigt stor. Hellre en mindre som fixerar cykeln något. Det gör ju inget att man behöver ta bort sadeln och stolpen.

Jag söker vidare!

/DS

 

 

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Dagbok från en hopfällbar cykel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.