Stressad vän får nytta av min fällcykel

Stressad vän får nytta av min fällcykel

Knappt hade jag vaknat – denna morgon – förrän polarn Erik stod vid dörren bultandes och ropandes:

” Jag behöver hjälp, det är bråttom …öppna!”

Jag släppte in honom och han berättade att han behövde hjälp med att få upp en slipmaskin, han är nämligen snickare, till tredje våningen i en fastighet utan hiss.

Hastigt och lustigt satt vi i hans bil, för att bege oss till Södermalm.

“Vänta”, sa han precis innan vi skulle åka, “Du har ju en hopfällbar cykel.”

 

Hans tanke att han skulle slippa skjutsa hem mig, eftersom han var så stressad med jobbet, accepterades och två minuter senare var vi på väg – med cykeln i lastutrymmet.

Fällcykeln var även till gagn för polarn denna morgon.

Det bjuder jag så gärna på!

/DS

 

 

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.