Värsta kommentaren

Idag på kulturskolan, går jag förbi två fjortonåringar, som sitter och tuggar tuggummi. Med ena handen bär jag min cykel.

“Har din cykel ramlat ihop.”, kommenterar en av dem och båda skrattar högt.

“Har ni aldrig sett en ihopfällbar cykel.”, svarar jag, leendes, tillbaka.

Den har inte ramlat ihop:(

Förutom övervägande positiva kommentarer har de värsta hittills varit: “Ihopfällbar Rullstol” och “Bärbar ledstång” (en gång när jag sköt den framför mig med sadelstången utdragen).

Men “cykel som ramlat ihop” tar nog ändå priset.

Men dagen till ära, så bjuder jag på det också.

/DS

 

 

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.