Alla bara hackar på mig

På förmiddan igår får jag se att Bo, skrivit en kommentar till ett inlägg. Någonting om att han vill sänka vår lådcykel i Bermudatriangeln så han slipper se åbäket.

Lite senare på dan, när vi ska ta lådcykeln till Myrornas och skänka lite grejor, så kommer tobakshandlarn utrusande från sin butik. Det har hänt nåt lustigt, säger han. En granne säger att han ska ringa polisen och få din cykel bortforslad.

Grannen är tydligen arg på att vi parkerat cykeln utanför hans port.

Tobakshandlarn menar att den arga grannen verkar vara en idiot och att vi mer än gärna får parkera utanför hans butik.

Det är till och med bra att den står parkerad här, för om nån försöker stjäla den kommer personen i fråga med på film via butikens överbevakningskamera och du kan få en utprintad bild, fortsätter han.

Skönt att tobakshandlarn är på min sida. Känns bra.

För något drygt årsedan var det ju en annan granne som ville stå och sola sig med sina vänninnor exakt där vi parkerat lådcykeln. Hon skulle visst också ringa polisen som enligt henne skulle beslagta cykeln.

Det gick sådär, för den ilskna damen. Polisen har ännu inte hört av sig.

De flesta skiner upp och ler när de får se cykeln men det finns undantag. Människor som provoceras av cykeln. Ser den som något slags hot.

Dessa människor har säkert en hel del demoner i sig. Eller så har de väldigt lite för sig i sina liv och gör allt vad de kan för att hitta saker att reta upp sig på.

Kampen fortsätter.

/DS

 

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.