Fler cykelutflykter

Senaste dagarna har vi varit på cykelutflykt till Hagaparken och Huvudstabadet. Vi har satt dubbla lager liggunderlag under bilbarnstolen i lådan. Nu känns turerna mjukare för Bella. Liggunderlagen fångar upp stötarna relativt bra. Hon brukar vara lite ledsen i början men sen somnar hon oftast.

Cykeln har hittills fått vara i fred trots att den står ute hela tiden. Den har väl fördelen att vara lite för udda för att bli stulen och sen säljas vidare. På önskelistan står: 1. Brookssadel, 2. Kapell. Kanske mest kapell ändå. Vore perfekt om man kan åka till tennisplan och spela nån timma medan Bella ligger och sover i skydd av kapellet i cykeln. Hon börjar att få mer och mer rutiner vilket underlättar en del.

Bakfiets med kapell och Brookssadel. Hur fin som helst. Ständigt detta habegär. Ett kapell kostar ca. 1800:- och en brookssadel ca. 1000:-. ” Fint=dyrt”, slår nästan aldrig fel.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.