Hela familjen på cykeln

Vi provade ett annat sätt att ta med oss Bella på cykeln igår. Utan bilbarnstol. En vuxen sitter i lådan och har Bella i bärselen.

Om nåt år kan hon nog sitta på bänken, själv. I nuläget kan hon i ungefär 5 sekunder. Räcker i alla fall för att hinna ta ett kort.

Hon kan även ligga raklång på bänken men vi föredrar att hon slaggar på golvet i lådan. Känns säkrare.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.