Det pratas om promenadstaden, men…

Förbifart Stockholm kostar 25 miljarder. Norra länken 12 miljarder.

Ändå pratar politiker om ”Promenadstaden”.

Bygger man fler bilvägar – ökar biltrafiken. Men det vägrar man inse.

Man vill inte lära sig.

När får vi se nåt i den här stilen, på riktigt? Omprioriteringar som ligger i tiden.

/DS

 

Detta inlägg är publicerat under Annat och märkt av david. Bokmärk permalänken.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.