Ska på musikalisk Bullitt-turne…

En bekant, boende i Danmark, ska turnera runt med en musikföreställning i sommar. En Bullitt har för ändamålet införskaffats.

Kombinationen cykelliv och musikaliskt lir, får åtminstone mig att gå igång.

En lastcykel omgiven av en massa instrument – så vackert!

/DS

 

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.