Aprilväder

Servade lådcykeln igår. Punkteringsfix, oljning och liten tvättning. T-shirt i ena sekunden och på med vinterjackan i andra.

Bättre väder vid söndagshandlingen lite senare.

På vägen hem var jag tvungen att stanna och fota den här skönheten i ett skyltfönster på Norrtullsgatan. En Cooper Revival. Vacker cykel. Retro men i lagom dos. Kan lätt bli lite skitnödigt ibland med retrofiering på nya cyklar, men här lyckas man.

DS

 

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.