Kossornas planet om cykling

Återkommer inom kort med några reflektioner kring gårdagens cykelmanifestation.

 

Lyssna på senaste avsnittet av Kossornas planet sålänge. Handlar om elcyklar, cykelkrockkudden Hövding, World naked bike day och lite cykelplaneringssnack med cykelexperten Krister Isaksson.

 

Intressant!

 

/DS

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.