Brunnsviken är min

image

 

Har just lubbat ca 12 km, runt Brunnsviken, och plockat zoner som en galning.

Nu är det MITT mäktiga imperium.

Hoppas på att få behålla det – åtminstone en halvtimme. Ser att nån redan gjort anspråk på mina marker i nordväst.

Springa är bra men cykel är det överlägset slagkraftigaste turfvapnet.

/DS

 

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.