Tre på raken

Tre på rad på andra sidan och ingen ogärningsman så långt ögat kan nå. Ska man kanske vänta in dem? Även om de nu inte just blockerar mitt fält. Man vill ju gärna göra en dagens goda gärning, för att va schysst liksom.
20140531-140233-50553003.jpg

Hornsgatan tidigare idag

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.