Det blir gamla härliga Berlin istället

Dag 1 12:32 Närheten av Hässleholm

Jag tycker det är häftigt att jag kan sitta här på tåget med min padda och boka in mig i någons vardagsrum i Berlin inatt, via Airbnb. Det är vad som hänt.

Josefin, vem nu det är, ska möta upp mig när jag anländer vid niotiden. Hon bor ihop med nån och de har fått översvallande recensioner från andra som bott där. Det kan man läsa om på varje värds profil. Känns bra.

En annan, som jag skickade en förfrågan till, men som svarade först efter jag bokat josefins rum, jobbar som sångpedagog precis som jag och vill träffa mig för en sångtekniksdiskussion, trots att jag inte ska bo där. Sångtekniksdiskussioner är nästan lika intressant som cykeldiskussioner så jag svarade ja.

Så efter att ha bokat två spännande “dater” ser det ljusare ut igen. Barcelonasorgen har jag släppt och gått vidare.

Dessutom lyckades jag boka om mitt barcaboende till oktober på höstlovet. Annars hade jag förlorat en femhunka i boendekostnader.

Turen har vänt och livet leker.

/DS

 

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Dagbok från en hopfällbar cykel. Bokmärk permalänken.