1,5 år – 4 barn – ingen bil! 1 Bullit!

Hett bloggtips är Onkel Toms stuga.

1,5 år – 4 barn – ingen bil! 1 Bullitt!

“Vi är två vuxna som jobbar heltid och det finns fyra barn i åldrarna 3-10 år som alla bor hos oss. De går på dagis eller skola om dagarna.”

Själv har jag bara ett barn, bor i sthlms innerstad. Min utmaning, att leva bilfritt, har istället grundat sig i rejält utspridda arbetsplatser. Ett hinder jag flugit över med kombinationen tåg och hoppfällbar cykel.

Våra historier skiljer sig åt men målet är detsamma. Att leva utan bil.

/DS

 

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.