Bra vecka med två föreläsningar!

Det är kul att bli inbjuden att snacka om multimodalt resande lite här och var.

Det hände knappt aldrig för fem år sedan men händer ganska ofta nuförtiden. Frågan om hur vi väljer att förflytta oss och hur man kan göra det mer hållbart är stekhet. Det var den inte riktigt för några år sedan på samma sätt. Det ger lite hopp.

Veckan som gått har jag hunnit besöka både Linköping, under cykeldagarna, och Uppsala “Bostadsmötet” och fler förfrågningar strömmar in. 

Mitt framträdande innehåller mycket värme och humor och passar väldigt bra som kontrast till mer traditionella PP-föredrag.

Mer info om mina föreställningar HÄR.

/DS

Detta inlägg är publicerat under Annat av david. Bokmärk permalänken.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.