Ärlig försäljare

Som sagt så beställde vi ett kapell till vår bakfiets av den holländska återförsäljaren workcycles.com igår. Beställningen löd: Ett kapell, ihopfällbara pinnar och en seat clamp till sadeln. Återförsäljaren svarar att han inte rekommenderar dom ihopfällbara pinnarna till kapellet. Vi skippar helt enkelt pinnarna och är positivt överraskade över försäljarens uppriktighet. Härligt att det finns återförsäljare som hellre säljer bra grejor än så mycket som möjligt.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.