Stand up-föreläsning OM KONSTEN ATT LEVA UTAN BIL

Min stand up-föreläsning Om konsten att leva utan bil har jag bland annat uppträtt med på Kretsloppsveckan i Borås, Cykelfrämjandets årskongress, Europeiska trafikantveckan i Kungsör, Energiting Sydost, Cykelforum Luleå, Cykelns dag i Linköping,  Sörmlands Cykelting, Helsingborgs Stadsbibliotek och på Kulturakademin i Motala.

Trots att arbetsplatsen ligger långt ifrån närmaste järnvägsstation bestämmer han sig för att inte skaffa bil och istället försöka jobbpendla med kollektiva färdmedel; något som skulle visa sig vara mer besvärligt, tidsödande – och givande – än han någonsin kunnat föreställa sig.

Om konsten att leva utan bil är en underhållande stand up-föreläsning där skådespelaren och cykelbloggaren David Sennerstrand berättar sin egen historia, som börjar med en stor fascination för det mesta som brummar och går på bensin och slutar i totalpassion för cykeln. (Inför Energiting sydost 2018.)

Motala Kulturakademin 2020. Foto Anneli Stolt.

Min erfarenhet som yrkesverksam skådespelare färgar framförandet starkt och därav begreppet stand-up föreläsning – vilket jag tycker är en träffande beskrivning. Framförandet har till exempel fungerat klockrent som en öppenhjärtig kontrast gentemot mer traditionella föredrag.

Europeiska trafikantveckan i Kungsör 2018

Cleantech Park Linköping 2019. Foto Jonna Hedlund

Medverkan P4

Medverkan Sveriges Radio

För mer info och bokningsförfrågan: d.sennerstrand@nullgmail.com +46702467311