StandUp-föreläsning KONSTEN ATT LEVA UTAN BIL

Min stand up-föreläsning Om konsten att leva utan bil har jag bland annat uppträtt med på Kretsloppsveckan i Borås, Cykelfrämjandets årskongress, Europeiska trafikantveckan i Kungsör, Energiting Sydost, Cykelforum Luleå, Cykelns dag i Linköping,  Sörmlands Cykelting, Helsingborgs Stadsbibliotek och på Kulturakademin i Motala.

”Riktigt bra och rolig!” Anna Bergfors, Eskilstuna kommuns mobilitetsgrupp

Om att gå från att fullständigt avguda feta macho-fordon till att bli handlöst förälskad i planetens mest sympatiska, nyttiga och anspråkslösa transportmedel – cykeln. Och om hur drygt, prövande och otroligt vackert det kan vara att jobbpendla som billös frilansare med jobben långt ifrån närmaste järnvägsstation. 

Miljöföreläsning med mycket humor!

”Bra jobbat igår! Det såg ut som att de som var där var mycket nöjda.” Evelina Persson Energi- och klimatrådgivare i Kungsör

”…eftersom du gjorde en så himla bra presentation undrar vi om du skulle va intresserad av att komma hit en gång till?” Jenni Lehto Energi- och klimatrådgivare i Borås

”Tack för i lördags, det blev ett uppskattat inslag!” Helena Lindvall Projektledare hållbart resande i Luleå

Motala Kulturakademin 2020. Foto Anneli Stolt.

Rör sig i gränslandet mellan standUp, föreläsning och monolog. Passar till exempel perfekt för att bryta av med ett roligt inslag (35-45 min) på konferenser med miljö och hållbarhetstema och liknande.

Medverkan P4

Medverkan Sveriges Radio

Mer om mig!

För mer info och bokningsförfrågan: d.sennerstrand@nullgmail.com +46702467311

David Sennerstrand – röstcoach, cykelbloggare och skådespelare.

2 svar på ”StandUp-föreläsning KONSTEN ATT LEVA UTAN BIL

  1. Hej. Riktigt intressant blogg? Jag har startat en blog om cykling och lådcykel. http://Www.cyklamedbarn.com. Mitt syfte med bloggen är att inspirera människor till att cykla mer.
    Du har bloggat i ämnet länge. Har du några bra tips för att inspirera och påverka människor om cykling?
    /Emil

  2. Pingback: Boka min standup-föreläsning till din organisation! | Om konsten att leva utan bil – sedan 2009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.