Stand up-föreläsning OM KONSTEN ATT LEVA UTAN BIL

Min stand up-föreläsning Om konsten att leva utan bil har jag bland annat uppträtt med på Kretsloppsveckan i Borås, Cykelfrämjandets årskongress, Europeiska trafikantveckan i Kungsör, Energiting Sydost, Cykelforum Luleå, Cykelns dag i Linköping,  Sörmlands Cykelting, Helsingborgs Stadsbibliotek och på Kulturakademin i Motala.

Miljöföreläsning med mycket humor!

Trots att arbetsplatsen ligger långt ifrån närmaste järnvägsstation bestämmer han sig för att inte skaffa bil och istället försöka jobbpendla med kollektiva färdmedel; något som skulle visa sig vara mer besvärligt, tidsödande – och givande – än han någonsin kunnat föreställa sig.

Om konsten att leva utan bil är en underhållande stand up-föreläsning där skådespelaren och cykelbloggaren David Sennerstrand berättar sin egen historia, som börjar med en stor fascination för det mesta som brummar och går på bensin och slutar i totalpassion för cykeln. (Inför Energiting sydost 2018.)

Motala Kulturakademin 2020. Foto Anneli Stolt.

Min erfarenhet som yrkesverksam skådespelare färgar framförandet starkt och därav begreppet stand-up föreläsning – vilket jag tycker är en träffande beskrivning. Framförandet har till exempel fungerat klockrent som en öppenhjärtig kontrast gentemot mer traditionella föredrag.

Medverkan P4

Medverkan Sveriges Radio

För mer info och bokningsförfrågan: d.sennerstrand@nullgmail.com +46702467311