Sälj saker du inte behöver

Vi röjer rejält nu. Lägger ut på blocket och åker stora lass med lådcykeln till stadsmissionen. Sorterar bort böcker vi förmodligen inte kommer att läsa. Det är faktiskt en kick. Hittade en sida med lite tips & tricks.

#121 Sälj saker du inte behöver | 365 saker du kan göra.

/DS

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.