Begagnade motorcyklar

Hem / Begagnade motorcyklar

Att köpa en begagnad motorcykel är ett spännande äventyr som ger dig möjlighet att äga din drömmotorcykel till ett överkomligt pris. Begagnade motorcyklar erbjuder ett brett utbud av modeller och märken som kan passa din smak och plånbok. Det är en möjlighet att utforska marknaden för motorcyklar och hitta en hoj som passar just dina behov.

Hitta begagnad motorcykel

Nedan ger vi dig tips om fyra pålitliga återförsäljare där du kan söka hitta din nästa begagnade motorcykel. Dessa återförsäljare erbjuder ett brett utbud av begagnade modeller och har ett gott rykte inom branschen när det gäller kvalitet och service. Genom att utforska deras utbud kan du öka dina chanser att hitta den begagnade motorcykeln som passar dig bäst.

JE68

JE68, Sveriges ledande återförsäljare av europeiska MC-märken, erbjuder en omfattande kollektion av begagnade motorcyklar. Här kan du hitta allt från kraftfulla cruisers till mångsidiga motocross- och enduromodeller. Med sitt starka fokus på kvalitet och service gör JE68 det enkelt för motorcykelentusiaster att anpassa sina hojar efter deras önskemål genom en praktisk konfigurator. Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare, är JE68 din destination för att upptäcka friheten på två hjul.

Kom till JE68

Tradera

Vägen till din drömmotorcykel kan vara betydligt närmare och mer prisvärd än du tror, tack vare Traderas omfattande utbud av begagnade motorcyklar. Oavsett om du letar efter en pålitlig touringcykel för långa resor, en kraftfull sportmotorcykel för adrenalinfyllda ögonblick, eller kanske en stilfull custom bike för personligt uttryck, så har Tradera något för alla tvåhjulsentusiaster. Hos Tradera har du möjlighet att köpa en motorcykel till fast pris eller genom auktion.

Kom till Tradera

Autolane

Om du letar efter din nästa motorcykel och värderar kvalitet, pålitlighet och personlig service, då är Autolane din perfekta destination. Autolane erbjuder ett imponerande urval av leveransklara begagnade motorcyklar som alla har genomgått rigorösa kvalitetskontroller och är varudeklarerade av erfarna experter. Det bästa av allt är att dessa motorcyklar kan levereras med generösa garantier och förmånliga finansieringsalternativ för att göra ditt köp så smidigt som möjligt.

Kom till Autolane

Johans MC

Johans MC är den ultimata destinationen för alla som letar efter begagnade motorcyklar av hög kvalitet. Här hittar du ett stort utbud av olika modeller och märken, så som som Kawasaki, Triumph, Suzuki, Piaggio och Vespa. Hos Johans MC kan du vara säker på att du får det bästa av det bästa. En extra fördel är den SMR-garanti som erbjuds på alla begagnade fordon, vilket ger dig extra trygghet och förtroende när du handlar hos dem.

Kom till Joahns MC

Att tänka på när du köper motorcykel online

Att köpa en motorcykel online, särskilt om det är en begagnad, kan vara ett smart sätt att hitta din drömcykel till ett konkurrenskraftigt pris. Här är några viktiga saker att tänka på när du överväger att köpa en begagnad motorcykel på nätet.

Regler & lagar

När du investerar i en begagnad motorcykel från en återförsäljare, kan du ofta dra nytta av en garantiperiod och de skydd som erbjuds enligt Konsumentlagen. Det är dock viktigt att noggrant undersöka dessa villkor innan du genomför köpet.

Å andra sidan, om säljaren är en privatperson, gäller inte samma lagar. Istället regleras affären av Köplagen, vilken inte är tvingande.

Servicehistorik

Se till att begära en fullständig servicehistorik från säljaren. Detta dokument bör innehålla information om när motorcykeln senast servades, vilka åtgärder som vidtagits och eventuella större reparationer. Fråga säljaren om det har utförts några reparationer eller modifieringar på motorcykeln. Om så är fallet, begär dokumentation för dessa åtgärder.

Ägarehistorik

Få information om antalet tidigare ägare och försök kontakta dem om möjligt för att få deras insikt om motorcykeln.

Oberoende inspektion

Om möjligt bör du överväga att genomföra en oberoende inspektion av motorcykeln. Anlita en professionell mekaniker eller inspektör för att granska motorcykeln personligen och identifiera eventuella dolda problem.

Kommunicera med säljaren

För att få så mycket information som möjligt bör du kommunicera med säljaren. Ställ detaljerade frågor till säljaren om motorcykelns skick, eventuella problem och varför den säljs. Ju mer information du samlar in, desto bättre beslut kan du fatta.

Provkörning

Om möjligt, be om att få göra en provkörning av motorcykeln. Detta ger dig möjlighet att uppleva hur den känns på vägen och om den uppfyller dina förväntningar.