Istället för att ickecyklande ska tvinga en till andra transportalternativ, förse dig med ett lånecykelkort för 250:-/säsong

 
Att stockholms City Bikes börjat komma ut i ställen är ett vårtecken. För 250:- får man tillgång till dessa mellan första april till sista oktober. Det finns ca 110 “stall” i nuläget om jag fått rätt information. Målet är 200.
Jag tänkte, för första gången, slå till för att ha ett kort till hands när det behövs.
Mest till mina airbnb-gäster, men kan ju också vara bra att langa fram till ickecyklande polare som tvingar en till andra transportalternativ bara för att hen inte har tillgång till den mest intelligenta uppfinning i mänsklighetens historia.

Angående lånecyklarna så borde två saker bli längre. Säsongen för dem och öppettiderna för utlån (06-22). Man vill faktiskt kunna cykla hem efter kl tio, för de som nu får lov att vara ute sålänge.

Annars HURRA för att Stockholm city bikes börjar komma på plats.

/DS

 

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.