Fick med en del viktiga cykelbudskap i etern igår

I gårdagens radiosnack i P4 Extra fick jag med en del om nyttan med att kombinera cykel med andra färdmedel, arbetstidsåtgång för att finansiera bilen, lite om lådcykeln samt ge en känga åt SJ för förbudet mot medhavd cykel.

Lyssna på inslaget HÄR.

/DS

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.
Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.