Brompton arbetar med “something special”

Enligt Bromptons hemsida så jobbar företaget med något “speciellt” som snart ska utannonseras:

We´re working on something special. I doesn’t have a name yet but it promises to be big.

Kan det vara en El-Brompton som är på gång?

taggar: brompton ihopfällbar cykel

Det här inlägget postades i Annat av david. Bokmärk permalänken.

Om david

Kulturarbetare, smålänning, Stockholmsboende, pappa, cykelentusiast, hållbar livstilssökare, lådcykelåkande, bromptoncyklande, "till-varje-pris-slippa-bil" - kille, stockholmsälskande, tåg+fällcykelluffare, "hållbart resande"-engagerad, "second-hand" - diggande, "nästan vegetarian" - människa, "ha-inte-mer-än-du-behöver" - filosoferande, skådespelande, sjungande, "försöker-få-ett-odlingsintresse" - kille, "portabla-prylar" - nörd och livsstilsbloggare. Ungefär så.